11 Mayıs 2014 Pazar

Sürprizlerle dolu Anneler Günü!...

Bu sene Anneler Günü küçük sürprizlerle doluydu benim için.

Okulda Anneler Günü için hummalı bir çalışma, her gün yeni birşeyler geliyor eve, keçelerden yapılmış çiçekler, içinde not yazan kalpli kartlar, keçeden fotoğraf çerçevesi, hepsi birbirinden güzel. Bir gün bizden para aldı, okuldan Anneller Günü kermesine gittiler. Benim kuzucuğum bana minik kırmızı kalpli bir kolye ucu almış, hayatımın en güzel hediyesi, kızım kendisi seçmiş beğenmiş, benim için almış. Bir de gururla veriyor bütün hediyelerini tatlı meleğim. Kendisinden daha güzel bir hediye olabilirmiş gibi bu dünyada!

Bir de işyerinde bir anda inbox'a düşen "Küçük bir sürpriz!" subjectli mail ve içindeki bu video. Boğazım düğüm düğüm, gözyaşları kirpiklerimin ucunda izledim video'yu. Zor tuttum kendimi ofisin ortasında ağlamamak için. Ecos'um videonun en sonunda. annesinin de O'nun gibi sarı saçları varmış :P. 
Hayatımın sonuna kadar saklayacağım bu güzel video için GittiGidiyor'un nam-ı diğer G2G (Gettogether) ekibine kocaman teşekkürler! 



En muhteşem, en içten Anneler Günü hediyesini ise Anneler Günü sabahı aldım. 

Normalde bana sarılıp uyumayı sever kendisi, sarmaş dolaş uyuruz. Uyumadan önce bir şekilde O'na sarılmayı bırakırsam, mazallah, fırçayı da yerim. Bazen küser, odasına gider, vay efendim neden O'na sarılmamışım diye. 

Neyse, cumartesi gecesi beraber uyumuştuk, sabah uyandık tabi, herkes bi tarafta. Sarıldı bana kuzucuğum, o minicik elleriyle yanağımı okşadı "sen bana sarılmasan da ben seni çok seviyorum annecimm" dedi, yanağımdan öptü ballı böreğim, uyur uyanık bir halde. Bundan daha güzel, daha samimi, daha değerli nasıl bir hediye olabilir ki!

İyi ki varsın tatlı kuzum benim.

Special design for Bir Ece Masalı by GeCe